Published 10 months ago in Other

HAPPY ASMARA - CUKUP (Official Music Video)

  • 10
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0

Executive Producer : Happy Rism

MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Happy Rism
Arranger: Deden Mahdyan
Vocal: Happy Asmara

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer: Happy Rism
Director: Ita Aprilia
Unit Production Manager: Lusi Rahma
Editor : Ita Aprilia
Crew: Nadia Aprilia, Puspo Nugroho, Dewa Kipli,Joni Ofid
Wardrobe : Desti Arindi
Talent: Widhi Arjuna, Niko, Mega, Intan Pay, Mita

THANKS TO :
TUHAN YANG MAHA ESA,
PASHATI INDONESIA,
VIBE INDONESIA ,
HA TEAM
KANTOR IMIGRASI KABUPATEN KEDIRI ,
VIVA HOTEL KEDIRI .

LIRIK
Jaremu aku siji - sijine
tibane ono seng liyane
we ngomong mung aku seng mok sayangi
tibane ono dek'e neng mburi

wes cukup sayang
aku nduwe wates kesabaran
wes lilakno
kabeh mung dadi cerito
tiwas panggah nelongso neng njero dodo

duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego mblenjani lan gawe aku keloro

wes cukup sayang
aku nduwe wates kesabaran
wes lilakno
kabeh mung dadi cerito
tiwas panggah nelongso neng njero dodo

duh gusti,nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego ninggalne lan gawe aku...


duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego mblenjani lan gawe aku keloro

maturnuwun pean wes tau nyenengno
masio akhire mung gawe cidro
maturnuwun pean wes tau nyenengno
masio akhire mung gawe cidro...

#HappyAsmara #Pashati #Cukup

Copyright © 2021, HappyAsmaraMusic

Terima kasih anda sudah mampir di channel Aku
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi Aku, juga klik gambar lonceng agar anda dapat info video-video terbaru rilisan Aku

Untuk info lebih lanjut kalian bisa cek sosial media VIBE
Instagram : @vibe.indonesia
Twitter : @vibe_indonesia
Facebook : vibe.indonesia
Youtube : VIBE Indonesia #1
Online Center 24 Jam : +62 813 1686 8883 / +62 812 856 9191
Official Online Store : https://vibe24jam.id
Shopee: https://shopee.co.id/shop/224869329/
Blibli: https://www.google.co.id/amp/s/www.blibli.com/amp/brand/vibe
Tokopedia: https://www.tokopedia.com/vibeindonesia

selengkapnya kunjungi kami di:
Channel : https://www.youtube.com/c/HappyAsmaraMusic
Instagram : https://www.instagram.com/happy_asmara77
Facebook : https://www.facebook.com/happy.rismanda.hendranata
fanspage :https://www.facebook.com/Happy.asmara.real

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

0 comments

    No comments found
:
/ :

Queue

Clear